yer: Ev > Haber>KABUL>kabul SSS

kabul SSS

Zaman:3 March 2017 tıklayın:157

Her iki öğrenci, veliler ve belki de kabul ajanlar her zaman kabul prosedürleri ile ilgili sorularla karşı karşıya kalırlar. Hebei Kuzey Üniversitesi'nin uluslararası ofis öğrencileri ve veliler bizim kabul prosedürleri ile ilgili yardımcı olabilecek potansiyel SSS ile çıktı.

1. Ben kabul işlemini başlatmak için hangi belgeler gerekiyor?
Cevap: Biz kabul prosedürlerini başlamadan önce aşağıdaki belgeleri sağlamak zorunda olacak
ben. En yüksek sertifikanın onaylı kopyaları elde edilmiştir. Bu başvuru sahibinin kendi ülkesinde bilinen herhangi bir ilgili bilim programında Lise sonuçları, Diploma ve Lisans sertifikası içerebilir.
II. İki (2) adet vesikalık fotoğraf.
III. Damgalı ve tanınmış bir hastane veya klinikte tıbbi muayene raporu imzaladı.
IV. en az altı (6) ay geçerliliği olan pasaportunuz temel bilgiler sayfanın fotokopisini tarayın.

2. JW202 formu nedir?
Cevap: JW202 formu Çin büyükelçiliği size öğrencinin X-Vize veremez onsuz özel bir belgedir. Bu belge Eğitim Bakanlığı ve Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından verilir.

3. Tamam. Ama online başvuru ne isterseniz?
Cevap: online başvuru yapabilirsiniz bu web sitesinin bir bölümü bulunur. Doğrudan kişisel yardım için Uluslararası Değişim Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Ben JW202 formu ile için başvuruda vize ne tip olacak 4.?
Cevap: JW202 ile resmen X-Visa denir öğrencinin vize başvurusu için uygun olacaktır.

5. bagaj içeriğinin ne tür ile gelmelidir? Ben kendi tıbbi kitaplar getirmek gerekiyor ya da okul onları sağlayacak mı?
Cevap: Eğer kitapları ile birlikte getirmek gerekmez. Bir e-kitap çok yanı sıra basılı kopya kitaplar kitaplar her türlü satın alabilirsiniz amazon.com ve taobao.com vb gibi web sitelerini kapalı satın alabilirsiniz vardır. Zaten kitap varsa, para kazanmak için sizinle birlikte getirebilir.

6. Nasıl okula alacağım? Kim beni havaalanında bulacaktır?
Cevap: Kabul Üniversitesi Ofisi (Uluslararası Eğitim ve Değişim Koleji) 800 RMB (140 $ biraz fazla) bir ücret karşılığında üniversiteye yeni öğrenciler için havaalanı pick-up hizmeti sunmaktadır. Çin'de iletişim de bu hizmeti sunabilir. Kişinizin Çin cep telefonu numarası var emin olun. varış havalimanında mahsur önlemek için gemide uçağı gitmeden önce iletişim için güzergah gönderin. Eğer kişinin aşina değilseniz, doğru kişi havaalanından sizi alır emin olmak için gizli bir kod paylaşmak için emin olun. Hiçbir koşulda Havaalanı pick-up hizmeti için 800RMB daha fazla ödemek zorundadır. Bu konuda daha fazla açıklama için, uluslararası değişim merkeziyle irtibata geçebilirsiniz.

7. Nasıl geldikten sonra kalmak için bir yasal ikamet izni alacak?
Cevap: Vize Çin Halk Cumhuriyeti girmesinden sonra otuz gün sona erer. Uluslararası ofis sürecini İkamet tezkeresi sağlamak için en kısa sürede tüm ücretleri yerleşmek için akıllıca olacaktır.

8. giderler? Ne kadar bir o şehirde bir ay ya da bir yıl geçireceksiniz?
Cevap: Bu temelde bireysel bağlıdır, yaşam tarzları kişiden kişiye farklılık olarak. Ama ortalama olarak bu 700RMB-1200RMB yılda bir ay ya da 8400rmb-14400RMB ($ 1359- $ 2300) başına ($ 115- $ 200), arasında değişmektedir.


PAKİSTAN TIBBİ / DİŞ ÖĞRENCİLER AMAÇLAYAN İÇİN 9. ÖNEMLİ NOT

Çin Pakistan öğrenci kapasitesine için önemli bağlantılar olarak hizmet etmiş görünmekle birlikte, öğrenciler de PMDC isteyen Pakistanlı öğrenciler Ulusal Sınavı'na yaklaşım gerekir yabancı tıbbi veya dental kurumunda lisans derecesi sürdürmeye belirten kurallar belirledi dikkat almalı PMDC Kurulu geçmeden önce bir "itiraz yok" sertifikası verilecek. Bir 'HAYIR İTİRAZ' sertifikası nedir? En az% 60 FSC içinde işaretleri ya da iade ve doktor olmak için lisanslı sınav yazmak için uygulayabileceğiniz sigorta yurtdışında Tıp / Diş Hekimliği okumak için bir geçiş olarak eşdeğer olan öğrencilere verilir.




İlgili Makaleler