yer: Ev > Haber>KABUL>Vize başvurusu

Vize başvurusu

Zaman:3 March 2017 tıklayın:151

Sen kendi ülkenizde Çin Büyükelçiliği / Konsolosluğu adresinden Çin Vizesi için başvuruda bulunabilirler. vize için başvururken, sizinle birlikte getirmeyi unutmayın:
1. Başvuru sahibinin orijinal pasaport geçerli en az bir boş sayfa en az altı aya kadar
Elde edilen 2. Sertifikalı yüksek Diploma (en az lise o olmalı)
Orijinal üniversitenin kabul mektubu 3.
(Ayrıca JW202 formu olarak da bilinir) Çin'de incelenmesi için 4. Vize Başvuru Formu
5. Orijinal yabancı fizik muayene formu
kabul mektubunuz ve JW202 formu Çinli vize aldıktan sonra pasaport ile birlikte size geri teslim olduğundan emin olun etmeyin. Siz Zhangjiakou geldikten sonra sizin İkamet Tezkeresi başvurmak için bu belgelere ihtiyaç duymaktadır.
Çin'de okuyan olacak Uluslararası Öğrenciler ayrıca X Visa olarak adlandırılan Öğrenci Vizesi, almaları gerekmektedir.
Not: Öğrenci Vizesi X - Vize sadece geldikten sonra 30 gün boyunca geçerli olacaktır. Sen Zhangjiakou Karakolunda Çin'de bir yasal statü elde etmek için bu 30 gün içinde İkamet Tezkeresi için başvurmalıdır.
Bu nedeniyle vize kısa süre için, vaktinden Çin'de gelmesi tavsiye edilmez. Ayrıca, size HBNU bir kayıtlı öğrenci kadar bir İkamet Tezkeresi için başvurabilirler değildir.
Öğrenci Vizesi / 'X' Vize Örnek:

Vize başvurusu


Önceki: kabul İşlemleri

Sonra: kabul SSS

İlgili Makaleler