yer: Ev > Blog>ÇİN'DE MBBS>2017 yılında Çin'de MBBS BAŞVURU ŞEKLİ

2017 yılında Çin'de MBBS BAŞVURU ŞEKLİ

Zaman:3 March 2017 tıklayın:166

ÇİN'DE MBBS BAŞVURU ŞEKLİ

HOW TO APPLY MBBS IN CHINA


Çalışma içine uygulama ve kabul Çin'de MBBS diğer ülkelere kıyasla kadar karmaşık değildir. Çin tıbbi üniversiteler Sonbahar Dönemi Bahar Yarıyılı ve Eylül için Mart olan yılda iki girişleri vardır. Onlar uygulamak isteyen üniversitelerin uygulama sürenin dolmasına emin olmak için öğrencilerin gereklidir.

Bu makale ile ilgili malzeme ve gerekli bilgiler her öğrencinin bir tıp doktoru olma hedefini sürdürmeye dahil edilmesi için başarılı bir uygulama olması gerekiyor sağlanması amaçlanıyor.

GİRİŞ GEREKSİNİMİ

Ø OLMAYAN ÇİN CITIZEN

Ø sabıka kaydı

Ø BAŞVURU 18-25 YAŞ ARASINDA OLMALI

ÇİN / 'A' LEVEL VEYA 'O' LEVEL VEYA WASSCE Ø LİSESİ LİSANSÜSTÜ EŞDEĞER

Ø İYİ İNGİLİZCE YETERLİK

Ø İYİ KARAKTER VE İSTEKLİLİĞİ ÇİN DEVLET KURAL VE düzenlemelere uymak için

UYGULAMA MALZEMELERİ

Ø DİJİTAL PASAPORT ÖLÇEKLİ FOTO

Ø PASAPORT VERİ SAYFA

Ø TAMAMEN DOLU sağlık kontrolüne FORMU

(YABANCI FİZİK MUAYENE FORMU)

Ø LİSESİ BELGESİ VE DEŞİFRASYONLARINA VEYA vb LİSE BELGESİ yani 'A' LEVEL ya da 'O' LEVEL, ACT, SAT veya AP testi, İÇİN HERHANGİ BİR YÜKSEKÖĞRETİM BELGESİ EŞDEĞER

Ø CEZA KAYIT BELGESİ

OLMAYAN İNGİLİZCE KONUŞMA ÜLKELER Ø İngilizce Yeterlik Sınavı


Öğrenciler dikkat etmelisiniz: Bütün bu belgeler taranır ve kayıtlı olmak gibi olacak özel üniversitenin kabul ofisinin e-posta gönderilmesi gerekmektedir.

öğrenci kabul edilecek olup olmadığını belirlemek için karar üniversite değil, aynı zamanda eğitim Çin bakanlığına sadece değil bağlıdır. başvuru sürecinin bu aşaması için kabul mektubu ve JW202 formu (VISA FORM) bir geribildirim almak için 15-20 gün sürer

NASIL 2017 yılında Çin'de MBBS YAPILMALIDIR?

Çin'de çalışmak için Başvuru uygulaması doğru prosedür takip edilir, eğer zor bir görev olmak zorunda değildir. Bir öğrencinin yapmanız gereken ilk şey tüm gerekli belgeler taraftan ve kolayca kullanılabilir emin olmaktır.

Çin'de bir üniversiteye başvuruda gerekli belgeler şunlardır:
1. Dijital pasaport boyutlu fotoğraf.
temel bilgilerle 2. Pasaport sayfası.
3. Tamamen dolu sağlık kontrolünden yukarı formu (yabancı fizik muayene formu).
4. Lise belgesi ve transkript veya A level veya O seviyesinde yani lise sertifikası için herhangi bir ortaöğretim eşdeğer ACT, SAT veya AP testi, vb (kurumun adı belirtilmelidir). başvuru için kabul düşük akademik yüzde 60% 'dir. Adaylar herhangi bir konuyu başarısız olmamalıdır. daha yüksek bir derece ile Başvuru derecesi ve transkript hem sunmalıdır.
5. İlgili kurum için Tam doldurulmuş başvuru formu.
(Orijinal JW202 ve kabul mektubu almak için gerekli) 6. Daimi detaylı posta adresi ve telefon numarası.

NB JW202 Formu Çin, bir X vize başvurusu sırasında Çin Büyükelçiliği tarafından gerekli olan ve resmi belgelerinde eğitim için bir vize başvuru formu. Tüm belgeler renk taranır ve açıkça görülebilir olmalıdır. Bu belgelerin sadece taranmış kopyaları kabul edilecektir. Başvuru sahipleri 18-23 yaş arasında olmalıdır.


ilgili blog